Werken / stage

Vacatures

Als een van de grootste producenten van consumentenverlichting biedt Besselink licht & Light depot binnen de organisatie uitgebreide carrièremogelijkheden.

Kom werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarbij (online) bezoekers, klanten en zakelijke partners altijd centraal staan.

Denk jij het verschil te kunnen maken? Bekijk dan hieronder ons vacatureaanbod.

Stage

Besselink licht & Light depot is erkend als leerbedrijf. Hiermee laten wij zien dat wij bereid en in staat zijn tot het opleiden van leerlingen. Leerlingen in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen alleen een diploma halen als zij een deel van hun opleiding in de praktijk hebben gevolgd.

Tijdens dat deel, de beroepspraktijkvorming (bpv) of stage, doen leerlingen de beste ervaring op in de beroepspraktijk. Besselink licht werkt hier graag aan mee en voelt een hoge betrokkenheid richting de branche.

Kwaliteit is erg belangrijk en er wordt graag geïnvesteerd in de toekomst van jongeren.


Ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur een open sollicitatie en wie weet zien we je binnenkort!


Op dit moment hebben we geen vacatures. Je kunt echter altijd een open sollicitatie met CV sturen. We zullen je gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.