Betalen
Betaalmogelijkheden

 

iDEAL
De meest gekozen betaalmethode bij home sweet home® is iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. home sweet home® ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren. Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Van Lanschot of Knab bank. In het geval van een retour wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

Creditcard
Je kunt ook kiezen om te betalen met een creditcard. home sweet home® ondersteunt creditcards van MasterCard, Visa en eMaestro. Het bedrag wordt afgeschreven van het krediet op je creditcard. Je kunt alleen met creditcard betalen als het krediet op de kaart toereikend is. Een retourbetaling wordt bijgeschreven op het krediet van je creditcard.

Afterpay
Bij home sweet home® kun je ook achteraf betalen. We bieden dit aan in samenwerking met Afterpay. Je betaalt daarbij niet bij het plaatsen van de bestelling maar na ontvangst van de producten. Je ontvangt circa twee weken later een e-mail van Afterpay met daarin een factuur voor het verschuldigde bedrag. Dit bedrag dien je met iDEAL of per bankoverschrijving te voldoen. Met Afterpay kun je bestellingen tot een maximale waarde van € 400,- betalen. Let op: Afterpay is niet beschikbaar voor bedrijven. Op het moment van bestellen voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay kan de betaling op basis van deze gegevenscontrole weigeren. In dat geval krijg je een melding te zien of word je teruggestuurd naar de checkout pagina. home sweet home® heeft geen inzicht in de reden van weigering. Neem hiervoor contact op met Afterpay via www.afterpay.nl of telefonisch via 020-7230270.

PayPal
Het bekendste internationale online betalingssysteem is PayPal. Bij PayPal open je je eigen online rekening waarmee je direct vanaf je bankrekening volledig veilig betalingen kunt doen. Hiervoor dien je wel een account bij PayPal te hebben. Deze kun je gratis aanmaken via www.paypal.nl/aanmelden. Als je bij home sweet home® voor PayPal kiest, word je doorgestuurd naar de website van PayPal waarop je de betaling in een paar klikken kunt voldoen.

Bancontact/Mister Cash
Speciaal voor onze Belgische klanten biedt home sweet home® de betaalmethode Bancontact/Mister Cash aan, waarin je volledig veilig in de omgeving van je eigen bank kunt betalen.

Overboeking
Een overboeking oftewel bankoverschrijving is geen automatische betaalmethode. Een overboeking doe je helemaal zelf, waardoor je de volledige controle hebt over het te betalen bedrag. Als je kiest voor deze betaalmethode ontvang je direct na het plaatsen van de order een e-mail met de gegevens om de betaling te voldoen. Wij verwerken je bestelling direct nadat het bedrag aan ons is overgemaakt. Dit is afhankelijk van je bank en kan in sommige gevallen enkele dagen duren.

Giftcard inwisselen

 

Zo werkt het
Je kunt de code van je home sweet home® waardebon, cadeaubon of kortingsbon invullen in de winkelmand. Je kunt maar één code tegelijkertijd gebruiken. Het kortingsbedrag wordt direct verwerkt. Na afronding van de bestelling ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Hierin wordt ook de korting vermeld. Als het bedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van de waardebon, cadeaubon of kortingsbon brengen wij het resterende bedrag in rekening. Als er een tegoed ontstaat, blijft het resterende bedrag beschikbaar voor besteding.


Geldigheid en voorwaarden
Op de waardebon vermelden wij aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Ook de geldigheidsdatum staat op de bon. Na deze datum is de waardebon niet meer in te wisselen. home sweet home® waardebonnen en cadeaubonnen zijn geldig in combinatie met algemeen geldende kortingsacties en aanbiedingen. Ze kunnen niet met andere kortingscodes gecombineerd worden. Waardebonnen en cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. Voor de home sweet home® waardebon en cadeaubon gelden de algemene voorwaarden van home sweet home®.

 
Gaat er iets mis?
Lukt het niet om een bon te verzilveren, controleer dan:

  • of je de code correct hebt ingevuld;
  • of de bon niet eerder is gebruikt;
  • of er geen bepaalde voorwaarden zijn (deze staan op de bon);
  • of de bon nog geldig is.

Lukt het niet om een waardebon, cadeaubon of kortingsbon te verzilveren, neem dan contact op met onze klantenservice en vergeet niet de code en je naam te vermelden.